Unitárius Egyetemi Bentlakás - Kolozsvár

Végeztél a középiskolával? Sikeres érettségi diplomával rendelkezel? Kirepülsz az Életbe? Az egyetemisták Fellegvárába? A kincses Kolozsvárra? És nem tudod hol fogod ősztől álomra hajtani a fejed? Akkor ne késlekedj, jelentkezz a kolozsvári Unitárius Bentlakásba 2021. július 31-ig és így nemcsak hogy jó helyen leszel, de a szüleid is nyugodtabban engednek elröppenni hazulról.

 

A Magyar Unitárius Egyház hivatalos körlevele:

 

Iktatószám: 462/2021

Egyházközség Lelkészi Hivatala, székhelyén

 

Körlevél egyetemi hallgatóknak (lányok és fiúk)
a kolozsvári Egyetemi Bentlakásba való felvételéhez

 

Tisztelendő Lelkész Atyánkfia!

 

              Jelen körlevéllel pályázatot hirdetünk egyetemi hallgatók - fiúk és leányok - számára a Magyar Unitárius Egyház kolozsvári Egyetemi Bentlakásába való felvételhez, a 2021–2022-es tanév idejére.

           

          A felvétel a csatolt űrlap és mellékletei kiértékelése alapján történik. Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a hiánytalanul kitöltött és mindkét melléklettel ellátott űrlapok minősülnek érvényes pályázatnak. Kérjük, hogy az űrlapot juttassa el egyházközsége érdeklődő egyetemi hallgatóihoz.

           

            Jelentkezés esetén a kitöltött űrlapot – a családi jövedelemről szóló igazolással és egyházi ajánlással együtt – postai vagy kézi úton kell eljuttatni a Főhatósági Hivatalba f. év július 31-i határidővel.

 

  Megjegyzés: A bentlakási élet közösségi vonatkozásainak erősítése azt kívánja, hogy minden korábbi bentlakó új pályázatot nyújtson be, a fenti feltételeknek megfelelően.

             

               Végül pontosítjuk, hogy a tanév kezdésekor, vagy annak során, az egyetemi bentlakás nyitvatartását és működését összhangban kell tartanunk a járványhelyzet alakulásának következményeivel.

 

Kolozsvár, 2021. június 30. 

Atyafiságos üdvözlettel,


Bálint Benczédi Ferenc, püspök

Gyerő Dávid, főjegyző