Vidéki színjátszó

     Mindig voltak JÁDZSÓ emberek, akik sírni és nevettetni akarták a közösségeiket, de csakis azért, hogy ezzel gyógyító energiákat sugározzanak feléjük. Ebből a gondolatból kiindulva, a SEPSISZENTGYÖRGYI MŰVÉSZETI ÉS NÉPISKOLA színjátszó találkozót hirdet.

        Vidéki Színjátszók Találkozója, 2015. június 6-7., Sepsiszentgyörgy

      A Sepsiszentgyörgyön megrendezésre kerülő, nem versenyjellegű találkozóra vidéki, első sorban Kovászna megyei csoportokat várunk, akik téma és műfaji megkötöttség nélkül, szabadon nevezhetnek bármilyen darabbal. Az előadások időtartama legtöbb 45 perc lehet, a közreműködők száma pedig – rendezőt, technikust is beleértve – legtöbb 12 fő.
     A fesztivál ideje alatt a szervezők szállásról és étkezésről gondoskodnak, továbbá szabad belépést biztosítanak a fesztivál valamennyi előadására és a kísérő programokra. A bemutatott előadásokat szakmai tanácskozás követi. Az utazás költségéi a résztvevő csapatokat terhelik. Egy csapat csak egy előadással nevezhet be a találkozóra. Túljelentkezés esetén a szervezők fenntartják a jogot a csapatok kiválasztására.

       Nevezési határidő: 2015. május 15. (péntek). A jelentkezés elfogadásáról május 20-ig döntenek a szervezők.

        Jelentkezési lap.

 Részletek következő e-mail címen, vagy telefonon igényelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 0721-280778, 0267-351.560.